Tuesday, March 8, 2011

Bulan 3

  Kenapa dengan bulan 3? datang bulan ke? ehh, bukan. xde kaitan langsung perempuan yang dapat cuti tu hah.

Lagi la ,xde kaitan dan perhubungan kekeluargaan antara 3 kembar bersama keluarga mereka.(pe yang aku merepek ni?).hu2.

Sebenarnya, banyak benda yang berlaku dan akan berlaku dalam bulan 3 ni.

1. Bezday mak and adik aku yg tersayang.
 2. Bezday kawan2 lama aku yang paling rapat dan aku sayang (sayang sbgai kawan.bukan gay)


tula rutin2 setiap tahun yg selalu aku tunggu2.bukan pe, aku suka bulan ni coz nanti kawan2 aku dapat call aku free. yela, guna U-Pax kan?so, xpayah susah2 aku mesej@telepon.kejam kan aku?hahahhaha

tapi, dalam meniti semua benda ni, tanpa aku sedari, rupanya perjalanan hidup aku as an Asasian student akan berakhir. salah satu lagi fasa dalam hidup aku, dimana aku sangat seronok and fun, akan berakhir, bila masa 

tepatnya jam 12.00 tghhari, pada 18 Mac 2011 ni, iaitu, kertas last dalam Final Exam..


lepas ni, xde dah aku duduk dalam kelas D( kelas aku)..xde lagi dah

bebelan my beloved class rep (kami panggil mama), nak bgtau kelas kt mana, batal ke x, kerja apa yg nk kena hantar.

dah xde lagi dh, duduk sama2 kat Dataran Cempaka, mahupon menunggu roti himpit, xpon, g kelas sama2..dah xde lagi dah, duduk discuss sama2 pasal slide presentation yg last minute bincng, g seksyen 2 naik rapid KL T603 sama2..dah xde lagi dah g seksyen 7, yg kena lintas trafik light yg menakutkan itu dan segala bagai pengalaman.

semua ini, akan ku simpan menjadi kenangan yang salah satunya, termanis dalam hidup aku. terima kasih kepada semua kerana telah memberi satu memori indah untuk dikenang.

kepada Mamat Hazwan, Izwan Ishak, Norizul Naufal, Shafiq Hafizi, Fatin Dalilah, Shakirah Abazah, Zaki Razak, Hanis Nabihah, Muslihah Kholid, Syazwina, Azreen, Idah, Amira Afira, Noona, Bieha Amin,Haziq, Ros n d geng dan segala nama yang xlarat aku nak sebut(jgn kecik ati, serios xlarat nk tulis semua), terima kasih sangat2 kerana kalian, memberi aku satu lagi kenangan yang sukar untuk aku lupakan. aku sayang gile kt kowg!

                                                                                                          
nota musafir : mood, sedih(tinggalkan asasi) + takut (final exam)

1 comment:

izzieyshahz said...

blogger mmg perlu ditagged erkkk -.-'
HAHAHA..btw, selamat tinggal :( ini bukan penamat :)