Saturday, February 26, 2011

Dinner Asasi Law UiTM Shah Alam 2011@Shah Alam Convention Centre

     Assalamualaikum dan salam semua. meh sini, seperti yang dijanjikan, aku nak cerita pasal dinner yang aku sibuk2 cakap semalam. hu2..ok2.mari kita mula. hari ni,( Jumaat) , lepas habis kelas, aku, Mamat Hazwan, Norizul Naufal (roomate), Fatin Dell, Mira dan Idah pon bergerak ke Plaza Alam Sentral. Sebenarnya, hajat di hati nak mencari baju untuk dinner for the last minute. pusing punya pusing, jumpa satu vess warna putih.lawa kot. harga pon dalam lingkungan bajet yang dianggarkan. pikir punya pikir, last2, aku xbeli pe2.ha2.buang masa je pergi sana. yang dapat pe? pergi sembahyang jumaat kat masjid Biru (Masjid Negeri Shah Alam) aje.

      nak tau aku pkai per?simple ajer. baju kemeja coklat, with black blazer and slacks with my white snickers.ha2.tu aje.plus, with my topi ala2 Jason Miraz (orang kata, bukan aku). petang tu, kami lambat. memang huru-hara.last2, dapat masuk jugak kat SACC tu hah.tengok2, miss su dah duduk dah kat meja.meja aku no.20, betol2 tepi jalan utama.but, yang xbestnyer, semua classmate aku, duduk jauh2. dah la tu, dak2 semeja aku,  Shakirah Abazah, Ros, Chod and Hazard mai lambat.he2, but finally they managed to get into there.

     Aku tengok, malam tu, semua pakai cantik2 and lawa. yela, xkan la pulak nak pakai hodoh and selekehkan? muka, masing2 tepek make-up.amboi, kelas gitu.yela, bukan selalu. aku dengar cerita, ada budak tu, siap belanja overall hampir seribu ringgit just for that night. aku pulak? xsampai berpuluh2 pon.hu2. yela, mana la aku mampu nak beli benda2 branded ni hah.

     Overall, memang superb malam tu. persembahan tarian and nyanyian yang mantap. but kesian la dekat mereka yang duduk kat belakang as kena donggak kepala nak tengok persembahan. aku enjoy malam ni. thanks a lot kepada ahli komuniti yang bertungkus-lumus nak menjayakan malam dinner ni hah. penat kot..akhirnya, usaha mereka berbaloi.  meh kita tengok sekitar dinner malam tadi:

dalam Hall SACC


meja n0.20 ye..



makanan belom lagi sampai daaa







bergambar dengan Dato' Irmohizam, one of our beloved lecturer

siapakah gadis ini?kluenyer, dia seorang lecturer


masing2 nak bergaya

Mus dan Win( Azreen Malik), my classmate




siapa ni?hahahaha


   In conclusion (eh, ayat cam nak wat essay BEL la pulak) aku puas hati dengan dinner ni as before this, i never attend to any function like this. but, masa nak balik tadi, agak kelam kabut sikit.xsempat aku nak bergambar depan pintu masuk. But, overall, best and awesome. jom buat lagi!!( gile apa kau ni hah Hanafi??hehehe).okla,esok ada kelas ganti la pulak. Selamat Malam and ketemu lagi di masa hadapan. Assalamualaikum dan gud nite everyone?!
                                                                                                    

nota musafir : penat + seronok + puas - stress x kawan2 / masa = Dinner Asasi Undang-Undang 2010/2011





1 comment:

whitepink said...

follow ler saye.. hehehe^_^
sekadar coretan hati je kat sini.. tp saye still bru..huhuhuu