Saturday, January 15, 2011

Contest Black & White paling "nyaman" dari cik gadis mata cokelat.

  Assalamualaikum..dan salam sejahtera buat anda semua..actually,semalam masa tengah syok berblogwalking,terperasan pulak ada contest kat cik gadis mata cokelat.sape2 nak join,klik je kat nama tadi and follow la dia. ni hah peraduannya..




  teringinla jugak nak cube nasib...

  kalo la saya menang RM100 tu, saya nak beli buku yang saya suka..dah lama dah simpan hasrat nak beli buku tu..so hopefully,my wish will be granted la..walopun tahu,persaingannya agak sengit dan ramai..but at least why don't we gonna try a shoot right?bebel jep banyak,ne pulak gambonye?ni ha..huhuhuhuhu




         so,aku jugak nak memperlawa mereka2 ni untuk join sekali contest ni.

   

Tarikh tutup adalah seperti berikut: 01 MAC 2011
cepat2 join yer?









3 comments:

Nadia Mashuri said...

gud luck yer..
=)

Alin Marlini said...

dulu ada sorang blogger penah wat contest ni..best jugak..salam perkenalan

siti fatimah said...

tengs sebab join ! good luck :)